Ramen

PVC, hout en aluminium ramen

Het vervangen van ramen in een woning biedt verschillende voordelen, zowel op het gebied van energie-efficiëntie als esthetiek.

Nieuwere ramen zijn beter geïsoleerd en voorzien van energiezuinig glas, bieden een betere geluidsisolatie, stevige vergrendelingssystemen, zijn gemakkelijker te onderhouden, hebben verbeterde esthetiek, bevatten geavanceerde ventilatiemogelijkheden. Al deze factoren dragen bij tot een comfortabelere leefomgeving en een lagere energierekening.

M&M Renovaties ondersteunt met professioneel advies om de beste keuze te maken op basis van jouw specifieke situatie en behoeften.

PVC ramen

PVC ramen genieten nog steeds de voorkeur voor nieuwbouw en renovaties. PVC ramen zijn goedkoop, duurzaam en hebben een hoge isolatiewaarde. PVC ramen hebben een lange levensduur. Verschillende configuraties zijn mogelijk : Vaste raam, draai-kiepraam, schuifraam, valraam. Ook meerdere soorten glas zijn verkrijgbaar. Het plaatsen van PVC ramen & deuren is maatwerk. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Aluminium ramen

Aluminium is echt gemakkelijk te onderhouden. U hoeft niet langer uw deuren en ramen te verven of te lazuren. Het is een zeer stevig en bijna onbreekbaar materiaal dat uw huis effectief beschermt tegen inbreuken.

Houten ramen

Hout is al eeuwenlang het meest populaire materiaal voor ramen en deuren. Hout heeft een authentieke uitstraling en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Er is een keuze uit verschillende hout soorten met hun eigen karakter en uitstraling. Het plaatsen van houten ramen & deuren is maatwerk. Voor een offerte kan u ons steeds contacteren.

M&M RENOVATIES

Broeseinderdijk 27, 3910 Pelt, België

info@mmramen.be