Renovatie

M&M Renovatie is gespecialiseerd in renovatie van badkamers, vervangt ramen en deuren (PVC, hout, aluminium), is gespecialiseerd in glaswerken, installatie van zonweringen, rolluiken, garagepoorten, … 

Renovaties

De renovatie van een woning biedt tal van voordelen, zowel op korte als lange termijn. Door verouderde elementen te moderniseren en energie-efficiënte upgrades door te voeren, stijgt niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar ook de marktwaarde van uw woning. Het upgraden van woonruimtes, ramen, deuren zorgen voor een verbeterde levenskwaliteit en functionelere en comfortabelere leefruimte.

Badkamerrenovatie

Een ruime inloopdouche, een luxe ligbad, of misschien wel dubbele wastafels voor extra gemak tijdens drukke ochtenden. Wij zorgen ervoor dat de renovatie soepel verloopt en helpen bij het kiezen van hoogwaardige materialen, duurzame vloer- en wandtegels, waterbestendige verf en kwalitatieve badkamermeubels zowel esthetisch als functioneel. We voorzien slimme oplossingen, zoals ingebouwde kasten en zwevende planken,  maar plaatsen ook energiezuinige apparaten en waterbesparende kranen om milieubewust te renoveren.

We werken samen met X2O badkamerbeleving!

Woningrenovatie

Upgrades van woonruimtes, ramen, deuren zorgen voor een verbeterde levenskwaliteit en functionelere en comfortabelere leefruimtes.

M&M Renovatie is gespecialiseerd in renovatie van badkamers, vervangt ramen en deuren (PVC, hout, aluminium), glaswerken, zonwering, rolluiken, garagepoorten, … Wij vervangen steevast slecht isolerend of enkel glas naar super isolerend glas.

Onze speciale Renovatie-technieken zorgen voor het nodige precisiewerk. Oude ramen worden netjes verwijderd met een uitgekiend systeem. Bovendien worden de werken (zo goed als mogelijk) stofvrij uitgevoerd.

M&M RENOVATIES

Broeseinderdijk 27, 3910 Pelt, België

info@mmramen.be